Reseller informatie

Reseller programma

Als reseller kunt u gebruik maken van de voordelen van onze tijdelijke grafbedekking en kunt u als uitvaartverzorger uw dienstverlening uitbreiden. Hierdoor kunt u de nabestaanden ook na de begrafenis een extra steuntje in de rug geven om zo het rouwproces te verzachten.

Promotie

Voor de promotie krijgt u van ons folders met de benodigde informatie. Deze folder is een introductie van ons product en kunt u uitreiken aan uw klanten. Op deze folder is een code te vinden die is gelinkt met uw uitvaartonderneming. Klanten die deze code gebruiken krijgen zelf een korting en tevens herkennen wij u als reseller.

Wat wordt er van u verwacht?

Het promoten vindt plaats door de nabestaanden erop attent te maken van ons product met de folder. Zij kunnen vervolgens zelf via de configurator op onze website een tijdelijke grafbedekking ontwerpen en bestellen. Via onze website bieden wij klanten ook een plaatsingsservice aan. Deze plaatsingsservice wordt normaal door ons geleverd, maar kan ook door u als uitvaartverzorger worden verzorgd.

Aanmelden / meer informatie

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons reseller programma of wanneer u meer informatie wilt dan kunt u uw gegevens hieronder invullen en versturen. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Uw naam
Uw emailadres
Uw telefoonnummer (optioneel)
Uitvaartonderneming (optioneel)
Uw website (optioneel)
Eventuele vraag of opmerking