Blog

“De mensen vinden het mooi!”

19 februari 2019 - Harderwijk

Vaak krijg ik de vraag: “Kan de tijdelijke grafbedekking niet voor altijd op het graf, want het is zo mooi!”
Helaas moet ik dan vertellen dat dit wettelijk niet mag, want een definitief grafmonument moet van een duurzaam materiaal gemaakt zijn, zoals bijvoorbeeld steen of glas.
Maar... er is wel een mogelijkheid om de afbeelding toch in het uiteindelijke monument te verwerken. Dit wil ik u graag laten zien door middel van 2 foto’s. In overleg met een nabestaande is een oplossing bedacht waarbij de afbeelding terugkomt in het definitieve monument. En zoals de foto’s laten zien (met toestemming) is dit goed gelukt.

Glasplaat monument

Op de opendag in Beusichem

Zaterdag 11 oktober 2014 - Beusichem

Ons mooie product bereikte ook uitvaartverzorging H.C. Donker & Zn.. De nieuwsgierigheid van Otto Donker naar onze tijdelijke grafbedekking zorgde voor een uitnodiging voor deelname aan hun opendag. Hier hadden wij de ruimte om ons product te tonen aan een geïnteresseerd publiek. De bezoekers waren zeer positief over de mogelijkheden en toepassingen.

Foto bij H.C. Donker & zn. met tijdelijke grafbedekking

Start tijdelijkegrafbedekking.nl

Woensdag 20 november 2012 - Harderwijk

Met enige trots presenteren wij tijdelijkegrafbedekking.nl. Na ons enorme verlies van vader / opa hebben wij ervaren dat er een leegte ontstaat vanaf het moment van het begraven tot aan het plaatsen van het uiteindelijke grafmonument. Door deze ervaring zijn wij gepassioneerd geraakt met het idee van een tijdelijke grafbedekking om zo deze periode te overbruggen. Onze intentie is om hiermee nabestaande enige troost te geven en een mogelijkheid te bieden om emotie zoals liefde, verdriet maar ook dankbaarheid om te zetten in een tastbaar gedenkmonument.