Informatie

Tijdelijk gedenkmonument

Het gedenkmonument tot plaatsing van de grafsteen

Een tijdelijke grafbedekking is een persoonlijk en uniek gedenkmonument. Hiermee willen wij u een mogelijkheid bieden om uw verhaal van emotie, liefde en verdriet maar ook dankbaarheid om te zetten in een tastbare afbeelding. Ons doel is om zo een stukje bij te dragen in het verwerken van het verdriet.

De periode tussen het begraven van uw dierbare en het plaatsen van de grafsteen duurt soms wel een half jaar of langer. Het is vaak een rommelige periode, waarin veel familieleden, vrienden en kennissen het graf bezoeken. Door onze met zorg gemaakte tijdelijke grafbedekking zorgt u ervoor dat het graf een verzorgde en persoonlijke uitstraling krijgt. Het graf is hierdoor niet meer anoniem en geeft u bovendien rust en tijd. En daardoor ook meer ruimte voor het uitzoeken van een definitief grafmonument. Het helpt u uw verdriet een plaatsje te geven.

Zodra de grafsteen geplaatst wordt, bestaat de mogelijkheid om de tijdelijke grafbedekking mee naar huis te nemen en deze als een ‘herdenkingsmonument’ op te hangen. Dit kan zowel binnen als buiten. U kunt zo, als u dit wenst, thuis een mooie gedenkplek creëren.

Ontwerpen en bestellen

Om uw persoonlijke grafbedekking te ontwerpen kunt u gebruik maken van onze configurator. Hier voegt u afbeeldingen en teksten toe tot één ontwerp.
Meer informatie over ontwerpen en bestellen

Afmetingen

De afmetingen zijn 75 cm breed bij 150 cm hoog. Indien u zelf een ontwerp wilt aanleveren dan dient dit in de verhouding 1:2 te zijn.

Prijs

De prijs voor een tijdelijke grafbedekking bedraagt 285 euro inclusief btw en verzendkosten.
U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de plaatsingsservice tegen een meerprijs van 60 euro.

Kwaliteit

De tijdelijke grafbedekkingen worden met zorg gemaakt. Het materiaal is weerbestendig en 3 jaar kleurgarantie. Afwasbaar en eenvoudig schoon te maken.

Eigenschappen

  • Levert een positieve bijdrage aan het rouwproces
  • Biedt de mogelijkheid om emotie om te zetten in een tastbare afbeelding
  • Het graf krijgt een persoonlijke en verzorgde uitstraling
  • Het graf is niet meer anoniem en daardoor ook goed vindbaar voor familie, vrienden en kennissen
  • Schept tijd en rust voor het uitzoeken van een definitieve grafsteen
  • Hoge kwaliteit en weinig onderhoud