Partners & Resellers

Onze partners

Grafonderhoud Zeeuws-Vlaanderen

Mijn naam is Priscilla Witte, een geboren en getogen dame uit Zeeuws-Vlaanderen. Ik heb altijd de behoefte gehad om iets voor anderen te willen betekenen en daarom heb ik besloten om een bedrijf in grafonderhoud te starten. Het overlijden van een dierbare blijft een pijnlijke gebeurtenis, een bezoek aan hem of haar kan dan een beetje troost geven. Soms kan een dierbare niet of minder bezocht worden door omstandigheden, dan is het uitbesteden van de verzorging vaak een uitkomst. Een goed onderhouden graf maakt dat het fijn is om langs uw dierbare te gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe het graf erbij ligt.
- www.grafonderhoudzeeuwsvlaanderen.nl

Steenhouwerij De Gedenkgroep

Een grafmonument koopt u niet vanaf een beeldscherm. Dat wilt u zien, voelen en ervaren. Dat kan bij Steenhouwerij De Gedenkgroep waar u de steenhouwers zelfs aan het werk kunt zien. Als één van de weinige overgebleven ambachtelijke en gediplomeerde steenhouwers in Nederland met vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), het Westland en Rotterdam ontwerpen, vervaardigen, plaatsen en restaureren wij gegarandeerde A-kwaliteit grafstenen. Deze kwaliteit ziet u jaren later nog steeds terug.
- www.degedenkgroep.nl

Bosch Glaskunst

In de Bosch Glaskunst showroom & atelier in Zoetermeer ontmoet u de glaskunstenaars en ontwerpers zelf. Want bij Bosch Glaskunst staan we voor persoonlijke aandacht op elk vlak. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Ambachtelijke glasbewerking op maat noemen we dat, met een passie voor glas maken wij het zoals u dat voor ogen heeft.
- boschglaskunst.nl

Artiverre

Ruim 25 jaar geleden kwam ik, Arnout Hoofjes, voor het eerst in aanraking met een glazen grafmonument wat indertijd gemaakt was door het, in Nederland wereldberoemde, Tetterode glasatelier. Mede door mijn voorliefde voor glas(kunst) was ik bij het zien van zo'n onvergelijkbaar grafmonument direct besmet met het glasvirus. Dat monument was net zo speciaal als de persoon waarvoor het gemaakt was, gewoonweg uniek! Net zo onvergelijkbaar als ieder mens, zo wil iedereen toch herinnerd worden?
- artiverre.nl

Uitvaartverzorging Schouwen-Duivenland

Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een emotionele gebeurtenis. Tijdens onze begeleidingsdagen geven we met liefde en respect vorm aan het afscheid en stimuleren daarbij de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de dierbare waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden alle zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben.
Uitvaartbegeleiders Rien de Bruijne, Janine Schouls en Mark de Bruijne zijn er voor u.
- uitvaartschouwenduiveland.nl

Bloemenboetiek Shopinn

Als een dierbaar persoon overleden is wilt u op een waardige en gepaste manier afscheid van die persoon nemen. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. Rouwbloemen zijn een uiting van genegenheid voor de overledene en kunnen troost bieden aan de nabestaanden. Ook kunnen wij uw laatste groet op een mooi lint afdrukken.
Wij helpen u graag om mooie en passende bloemen uit te kiezen.
- www.shopinn.nl

Grafverzorging - De Kouswijken

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van grafstenen en -monumenten en het restaureren van vervolginscripties. Wij helpen u graag om een kwalitatief hoogwaardig en een persoonlijke grafsteen voor u te realiseren.
- www.dekouswijken.nl

André Post nalatenschapscoach

Voorkom problemen en regel uw zaken tijdig en goed! André Post is erkend nalatenschapscoach en vertrouwenspersoon die meedenkt over het regelen van uw nalatenschap of het afhandelen van een erfenis? Alle belangrijke informatie voor nu en later overzichtelijk in een Persoonlijk Levensdossier en advies voor het regelen van uw nalatenschap.
- andrepost.nl

Weinheimer natuursteen-Grafmonumenten

De manier waarop wij overledenen gedenken heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld. De reden om te gedenken verandert natuurlijk niet: het verlies van een dierbare. Gedenken van overledenen is dan ook van alle tijden.
Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor gedenktekens / grafmonumenten in allerlei vormen en maten. Een van de verklaringen daarvoor is misschien de krachtige en tijdloze uitstraling die natuursteen heeft. In de bewerkte vorm, maar zeker ook in de onbewerkte vorm als "zwerfkei", Weinheimer natuursteen© is sinds 1994 gespecialiseerd in grafmonumenten en urngedenktekens.
Duurzaamheid van het materiaal is belangrijk. Grafmonumenten / gedenktekens moeten het een groot aantal jaren uithouden, blootgesteld aan weer en wind.
- www.urngedenkteken.com

André Post nalatenschapscoach

Voorkom problemen en regel uw zaken tijdig en goed! André Post is erkend nalatenschapscoach en vertrouwenspersoon die meedenkt over het regelen van uw nalatenschap of het afhandelen van een erfenis? Alle belangrijke informatie voor nu en later overzichtelijk in een Persoonlijk Levensdossier en advies voor het regelen van uw nalatenschap.
- andrepost.nl

Hemelwieg

Hemelwieg, voor een afscheid van een GROOT wonder.
Elke Hemelwieg is uniek. De Hemelwiegjes zijn met de hand gevilt. Van merinowol gecombineerd met zijde. Een hemelwieg is gemaakt voor levenloos te vroeg geboren kindjes en hun ouders, om ook voor deze kindjes een mooi afscheid te verzorgen. Het is een hele moeilijke tijd, en hoe fijn is het dan om je kindje bij je te houden, een paar dagen voordat het afscheid komt. Het in je armen te houden en te wiegen. Deze periode wordt langer mogelijk met de watermethode, tot wel 5 dagen.
- www.hemelwieg.nl

CirkelsC Coaching & Ontwikkeling

Ieder mens kent verlies, maar zoals ieder mens uniek is, is ook ieders rouwproces uniek. Niet iedereen heeft begeleiding nodig tijdens het rouwproces, maar waar kun je terecht wanneer je daar wel hulp bij zou willen? Als onafhankelijk coach begeleid ik jou tijdens jouw unieke proces.
- www.cirkelsc.nl

In Herinnering Uitvaartzorg

Ieder mens is puur. Uniek. Daarom is de uitvaartbegeleiding van In Herinnering Uitvaartzorg bij elke begrafenis of crematie anders. U mag afscheid nemen op uw eigen manier, in uw eigen tempo. Wij kijken niet op de klok, maar naar uw wensen. Denken creatief met u mee, om uw wensen te vertalen naar een warm, passend afscheid. U – en de overledene – verdienen die aandacht, wij geven die graag.
- www.inherinneringuitvaartzorg.nl

Via Humana Uitvaartverzorging

Via Humana Afscheidsbegeleiding en Uitvaartverzorging, verzorgt de uitvaart en begeleidt de nabestaanden, ongeacht of en waar u verzekerd bent. Wij doen dit mensgericht, transparant en zonder verborgen kosten.
- www.viahumana.nl

Rebel's Begrafenisonderneming

Bij een uitvaart moet naast het verwerken van het verlies ook veel geregeld worden. Als begrafenisondernemer denken wij hierin, sinds 1815, met u mee en nemen u alle zorgen uit handen. Wij verzorgen de uitvaart zoals u het graag wilt.
- www.rebel-uitvaart.nl

Alexandra Markusse Uitvaartverzorging

We zijn er voor u met geduld, behulpzaamheid en integriteit. Om u te steunen en te adviseren op een moeilijk moment. Met aandacht voor uw verwachtingen, respect voor uw overtuiging en met ruimte voor uw verdriet.
- www.uitvaartinzeeland.nl

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Met veel tijd, aandacht en ruimte voor eigen inbreng begeleidt Natasja en haar team de uitvaart van uw dierbare, met speciale aandacht voor (klein)kinderen. U geeft aan wat u zelf graag wilt doen en wat Natasja voor u mag doen om vorm te geven aan uw eigen persoonlijke afscheid.
- www.natasjahuting.nl

Infinitum Fotografie

Elk beeld vertelt zijn eigen en unieke verhaal. Fotografie bij het afscheid is een tastbare herinnering want die beelden blijven. Ook uit eigen ervaring hebben wij gemerkt dat het hebben van foto’s, die gemaakt zijn rondom het afscheid een tastbare herinnering vormen.
- infinitum-fotografie.nl

E Vita Uitvaartverzorging

De laatste verzorging van de overledene en het samen werken met nabestaande ervaar ik als zeer waardevol. Door met aandacht, warmte, respect en zorg, de praktische zaken te regelen, is er voor de nabestaande tijd om in rust en vertrouwen afscheid te kunnen nemen van hun dierbare. Ik vind het heel bijzonder om de nabestaande te mogen begeleiden in deze ontzettende moeilijke periode van hun leven. Waar nodig zullen mijn collegae daarbij assisteren.
- evitauitvaartverzorging.nl

Silentis Uitvaartverzorging

Om u te begeleiden in deze zware tijd is Silentis Uitvaartverzorging er voor u als uitvaartonderneming. Naast het verzorgen van de begrafenis of de crematie is Hans Brummer en zijn team er ook om u te steunen met alle handelingen die ondernomen moeten worden bij een overlijden en dat alles in een serene sfeer.
- www.silentis.nl

Rouwcentrum Schaftenaar

Schaftenaar helpt de nabestaanden kort na een overlijden met alle keuzes rondom de uitvaart en regelen en begeleiden het laatste afscheid. Persoonlijke aandacht en oog voor details kenmerken onze manier van werken.
- rouwcentrumschaftenaar.nl

De Weerd Uitvaartverzorging

Bij De Weerd bent u in goede handen voor een sfeervol, persoonlijk afscheid. Het gaat om uw wensen en verzorgen van de uitvoering. Oprecht en respectvol.
- www.dwuitvaartverzorging.nl

Herman Bakker Uitvaartzorg

Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. Wij leveren als uitvaartverzorger maatwerk in een persoonlijk sfeer. Bij u thuis of in iedere andere omgeving die bij u past. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee.
- www.hermanbakker.nl

Uitvaartverzorging A. van Pijpen

Uitvaartverzorging A. van Pijpen verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Zij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens. De uitvaart vindt vaak vanuit ons eigen uitvaartcentrum ‘De Ark’ in Baarn plaats.
- avanpijpen.nl

Meijerink Uitvaartzorg

Meijerink Uitvaartzorg werkt op een persoonlijke, informele manier, gebaseerd op respect en vertrouwen. Zij staan als invoelende medemensen naast u en geven u alle ruimte voor uw verhaal, uw emoties en uw wensen.
- www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Funeral Planner Veluwe

De dienstverlening van Funeral Planner Veluwe is bedoeld voor praktische ondersteuning bij alles wat komt kijken rondom het afscheid nemen en de uitvaart. Zij staan daarin u en uw familie bij in alle mogelijke wensen en zorgen in de laatste levensfase maar ook daarna.
- funeralplannerveluwe.nl

Alphega Uitvaartbegeleiding & Verzorging

Alphega verzorgt begrafenissen en crematies met zorg, respect en stijl, waarbij de wensen van de nabestaanden én de kwaliteit voorop staan.
- www.alphega-uitvaart.nl

H.C. Donker & Zn. Uitvaartverzorging

Als enige onderneming in de regio met het Keurmerk Uitvaartzorg (SKU), helpen je daarbij met zorg en aandacht. Wij begeleiden de uitvaart en regelen alles wat daarbij komt kijken. Dit geeft je de rust en tijd om afscheid te nemen. Maak kennis op
- uitvaartverzorgingdonker.nl

Steenhouwerij Skledar & Brandwijk BV

Skledar en Brandwijk heeft ruime ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en restaureren van deze producten uit natuursteen. Het ambachtelijk bewerken van grafstenen, grafmonumenten en grafzerken, dat van generatie op generatie binnen het familiebedrijf is overgedragen, wordt nauwkeurig naar uw wensen en met uiterste precisie uitgevoerd. Maak kennis op
- skledar.nl

De Nieuwe Wilg Uitvaartbenodigdheden

Louis biedt samen met zijn vrouw en zoon vakkundig maatwerk aan uitvaartondernemers. Tijd voor een hernieuwde kennismaking met een bevlogen vakman. Maak kennis op
- denieuwewilg.nl