Recensies

Mijn vader zou trots geweest zijn. Op de grafbedekking de weg die hij regelmatig door het bos reed. Nu in de mooie ochtend zon. Daarop zijn koosnaam “Opa Makkie”. De naam die hij zo koesterde. Mijn moeder was blij dat zijn graf er mooi en verzorgd uitzag. Het gaf haar een goed gevoel en rust om een definitief grafmonument uit te zoeken.

- Harry

Als we naar het kerkhof gaan is het voor ons een mooie, warme plek om naar toe te gaan. Herkenbaar hoe mijn vader/opa was en waar hij van hield. De foto en de tekst is erg mooi , de warmte die het uitstraalt. Want het zand is zo zwart en koud. Ik kan het iedereen aan raden om zoiets te plaatsen.

- Gerrit

Weer een emotioneel moment maar eeuwig dankbaar Met hele grote dank aan Jullie. Dank julllie wel voor het mooie maken van deze tijdelijke grafbedekking voor onze papa en antje zijn er Super blij mee xxx van ons. Carla

- Carla

Vandaag door mijnheer Jansen van "tijdelijkegrafbedekking.nl" een prachtig mooie grafbedekking laten plaatsen.
Alles keurig gemaakt en volgens afspraak ook door hun geplaatst.
Mooi gedicht erbij opgezet en alles met respect gedaan. Harry bedankt

- Koning

Wij zijn er heel erg blij mee. Zo fijn, geeft alle rust om rustig een mooie steen uit te zoeken.

- Fam. Huigen

De tijdelijke grafbedekking voor het graf van mijn vader heeft mij die periode erg geholpen. Nadat alle
bloemen weg waren voelde het erg vervelend om zo'n lege plek te zien. Samen met Harry de tijdelijke
grafbedekking ontwerpen was erg fijn. Ik mocht alles zelf bedenken. Nu had Ik weer een mooi plekje
om naar toe te gaan.

- Fam. Tiggelen

Vaderdag bij het graf van mijn ouders.
Ouders.
Nooit eerder gezegd.
Pappa overleed 50 jaar geleden toen ik pas 10 jaar was.
Nu mijn moeder op 93 jarige leeftijd is overleden en bij hem is bijgeplaatst, zie je pas hóe lang geleden dat eigenlijk is. Want dit deel van de begraafplaats is troosteloos geworden. Met omgevallen of gebroken zerken, verzakkingen en nog maar enkele netjes onderhouden graven.
Dank daarom voor Tijdelijke Grafbedekking, want met de, met behulp van Harry Jansen, zelf ontworpen foto, kom ik hier vandaag met een ander gevoel aan. Tot de definitieve steen een lichtpunt in een somber doolhof van oude graven.

Vriendelijke groet van Jolanda van der Velden

- Jolanda van der Velden

Nadat de bloemen op de dag van de begrafenis zijn verwelkt en verwijderd, blijft er nog maar een klein hoopje zand over. Dat is eigenlijk geen gezicht en voelt niet goed.
In afwachting van een definitief grafmonument, verdient je dierbare een mooie "tussenoplossing".
De tijdelijke grafbedekking is daarom ideaal. Mijn vrouw genoot van het uitzicht op het Randmeer en wandelde regelmatig op het Zeepad. Tevens hield zij van de kleuren rood, oranje, geel en wit.
En op de foto kon ik alles in één keer realiseren. Ik ben superblij met de oplossing die Harry Jansen heeft geboden. En ik ben trots op het eindresultaat! Eigenlijk is een definitief grafmonument nu overbodig geworden, maar ja …….. Dank je wel, Harry!

- Ben Haarhuis

Prachtig!
Gisteravond geplaatst samen met mijn vader, broers en zussen. Fijn om nu naar haar graf te kunnen gaan en dit te zien. Geen hoopje zand maar een prachtige tijdelijke grafbedekking. Ik ben er heel blij mee! Bedankt Harry

- Gozina Schreuder

Dàt is wat onze moeder wilde:
Een netjes afgedekt graf.
En dàt is waar ze zo van hield: Bloemen.

- Hans Duits

Vanmorgen heb ik samen met een paar lieve vrienden en familieleden t graf van m'n man mooi gemaakt. De tekening die is gemaakt door de dochter van een hele lieve vriend die heel dichtbij Renier heeft gestaan, is vervolgens op een doek gedrukt door tijdelijkegrafbedekking.nl en het eindresultaat is super geworden. Zij hebben ook de belettering verzorgd. Ik ben er heel blij mee en ik weet zeker dat mijn lieverd dat ook is.

- Désirée Groeneveld Bloemhof

Rust

- Zeeland

Ik heb Harry ontmoet tijdens een uitvaartbeurs in Harderwijk, waar hij standhouder was.
Op de beurs raakten we in gesprek in verband met een cliënt waar ik net een intake mee had gedaan in het kader van rouwbegeleiding.
Samen hebben we het onmogelijke mogelijk gemaakt voor die cliënt.
Het resultaat een prachtige grafbedekking, het ontwerp door de ouders zelf gemaakt en zij hebben de grafbedekking zelf geplaatst.
Zij hebben hierdoor een belangrijke stap kunnen zetten in hun rouwproces.
Bedankt, Harry, voor jouw vakmanschap.

- Petra Oudshoorn

Hartelijk dank voor het toesturen van de tijdelijke grafbedekking. We hebben deze in goede orde ontvangen. Alles was netjes ingepakt en we zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt voor de goede verzorging van de bestelling en de vriendelijke woorden in uw e-mail. We ervaren dit zeker als steun.

- Joyce Gyselinck

Wat een intens blij gevoel geeft de tijdelijke grafbedekking ons. Ik vind het zelfs zo mooi dat deze afbeelding gebruikt gaat worden in het definitieve monument.

- Ans Schrijver

Wij zijn heel dankbaar voor de mooie grafbedekking, we zijn zeer goed geholpen, ook met advies om de tekst mooier en duidelijker naar voren te brengen. Voor mijn vader is het een hele troost dat het zand aan het oog wordt onttrokken door de mooie bedekking, en hij rustig kan gaan kijken voor een definitieve grafbedekking. Mooie bijkomstigheid, de foto die we uitzochten bleek ook nog het Wolderwijd te zijn, het uitzicht waar mijn moeder dagelijks van genoot.

Bedankt!

- Jacqueline Hoekman

Een mooie orchidee. Voor wie afscheid neemt staat de wereld stil. Kom je bij de laatste rustplaats dan is het daar kil. Nu met een tijdelijke grafbedekking met daarop mama's naam, laat ik haar bestaan. Want ze is in alles een onderdeel van mij.

- Anoniem

"uiteindelijk draait het om de liefde.."

- Jacqueline

'Echt geluk is tijdloos'

- Rolf

-

- Jacqueline

We vinden het fijn dat haar graf nu niet meer zo leeg is en dat we tegen de mooie foto kunnen aankijken. Nogmaals heel erg bedankt voor het bieden van een beetje steun door middel van deze tijdelijke grafbedekking. Jullie doen mooi, dankbaar werk.

- Djoni en Joyce